Monday, September 14, 2020

Tunnel Junction Study Space Gets Upgrade

The study space located at the tunnel junction at MacOdrum Library is being renovated. The work to modernize the space into new ad hoc study space begins on Monday, September 14 and is expected to be complete by the end of December. This is part of a multi-phase plan to renew and upgrade student study spaces on campus that are designed to support learning principles, as well as focus on improving the student experience. Part of the planning for this renovation includes an accessible entrance from the new study space into the library. The ad hoc space will be available 24/7. This project is similar to the one that was completed in 2019 in the Loeb Building in the Herb Gray Lounge on the second floor. Hear what students had to say about the Loeb space on Carleton’s YouTube channel.

Monday, September 14, 2020 in , ,
Share: Twitter, Facebook

We're here to help you succeed online!

Use our services search to explore our many support services.

AskmeAsk Me

AskMe

What can we help you find?